Referenties

Hier vindt u een overzicht van bedrijven en particulieren die de afgelopen tijd één of meerdere ergonomeasures hebben aangeschaft. Wilt u meer informatie over het gebruik van de ergonomeasure door één van deze relaties? Neemt u dan contact met ons op.

DSV Venray hecht vanuit goed werkgeverschap veel belang aan een goede gezondheid van onze medewerkers. Naast de warehouse-medewerkers krijgt ook de kantooromgeving de nodige aandacht. De ergonomeasure van Precarehealth is daarbij een geweldige tool om de werkplek van onze medewerkers naar de laatste inzichten in te richten en af te stemmen op de individuele behoeften van de medewerker

Hans Wassink, DSV Solutions Venray, Manager Finance & HR
DSV Solutions

“Primovera Verzuimanalyse en Recrumatch Verzuimbegeleiding hebben het voordeel van de ergonomeasure ontdekt! Onze klanten zijn zeer enthousiast over de eenvoudige wijze waarop men de eigen werkplek kan instellen mbv de ergonomeasure.
Voor bedrijven met Duitse werknemers is de Duitse versie uitermate geschikt. Het is een betaalbaar, klein en compact hulpmiddel dat op geen enkele afdeling mag ontbreken.
Een goed ingestelde bureauwerkplek draagt bij aan het voorkomen, dan wel sterk verminderen van mogelijke klachten”.

PRIMOvera
Lilian Beurskens, Casemanager
PRIMOvera

“Ik ben ruim een jaar in het bezit van een Ergonomeasure en gebruik deze op zeer regelmatige basis.
Dit voor werkplekonderzoeken in een groot kantoorpand.
De Ergonomeasure geeft niet alleen mij ondersteuning in mijn werk maar schept ook duidelijkheid bij de personen die ik de instructie geef”

Multinational kantoorartikelen
Astrid Weijers, Facility medewerker